Browlift

Browlift, ook wel Browlamination genoemd  is een behandeling waarbij de wenkbrauwen omhoog gelift worden. Dit is de allernieuwste trend van 2019 op het gebied van wenkbrauwen! De behandeling blijft ongeveer 5 a 6 weken zitten en helpt haren die in verschillende richtingen groeien te corrigeren.

De Browlift werkt bijna op dezelfde manier als de Lashlift. De haren worden perfect omhoog gekamd waarna er verschillende lotions worden aangebracht en moeten intrekken.  

De Browlift duurt ongeveer 60 minuten en kost €59.95,- Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen in vorm gebracht en geverfd zoals met onze Brow treatment. 

 

Nazorg: Om zolang mogelijk resultaat te behouden is het belangrijk om je aan de juiste nazorg te houden. De wenkbrauwen mogen 24 uur niet nat worden en vermijd zon de eerste 48 uur. Gebruik reiniging zonder olie en kam elke dag de haartjes in de juiste richting. Wij adviseren de behandeling niet bij korte of weinig wenkbrauw haartjes en bij zwangere vrouwen.  Heb jij goede / stevige haartjes en wil jij graag de wenkbrauwen voller laten lijken? Dan is deze behandeling echt iets voor jou!