Lip Blush

Lip Blush

Je lippen spelen een belangrijke rol in je gezicht. Door middel van Lip Blush krijgen jouw lippen een mooie en vollere vorm. Ook kunnen we je lippen een frisse en naturelle kleur geven. 

 

Tijdens de behandeling bespreken we eerst jouw wensen en zullen we je lippen eerst voortekenen. Daarna wordt de kleur bepaald en bij akkoord starten we met het pigmenteren. 

 

Na de eerste behandeling volgt nog een touch up. Het resultaat gaat gemiddeld drie jaar mee met de juiste nazorg. 


De behandeling Lip Blush

Bij je eerste behandeling bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling. Je lippen worden eerst getekend zodat je de vorm kunt zien, daarna bepalen we er een geschikte kleur bij. Na akkoord start ik met het pigmenteren van je lippen. 

 

Een behandeling duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Iedereen heeft een eigen pijngrens, maar de meeste vinden de behandeling niet pijnlijk, maar wel voelbaar. Na de behandeling plannen we een touch-up om de lippen te corrigeren, want na de behandeling verliest het pigment 50-60% van de kleur.

 

 


De voordelen van Lip Blush

Met Lip Blush wordt de contouren van de lippen gecorrigeerd, dit zorgt voor een vollere vorm. Door de behandeling krijg je ook symmetrie in je lippen. Dit alles met een naturel look.

 

Lip Blush kan ook de kleur van de lippen verfrissen en aanpassen. Zo kunnen lichte lippen donkerder worden gemaakt en donkere lippen lichter. Het is zelfs mogelijk om pigmentverlies weg te werken.  

 

Lip Blush blijft zo'n 2 tot 3 jaar zitten, afhankelijk van huidtype en (na)zorg. In die tijd heb je dagelijks mooie en verzorgde  lippen.

 

 

 


De kosten van Lip Blush

Lip Blush behandeling voor €389,95,-. Voor deze prijs krijg je een gratis touch-up indien dit binnen de 5 á 8 weken na behandeling ingepland kan worden. 

 

Het is ook mogelijk om een touch-up behandeling in te plannen na die tijd en daarvoor gelden de volgende kosten:

 

▫️Touch-up small binnen 1 jaar      -     €150,-

▫️Touch-up medium binnen 1,5 jaar     €175,-

▫️Touch-up large binnen 2 jaar      -     €225,-