Over ons

 

Met bijna 10 jaar ervaring in de Beauty Branche, kan ik met trots zeggen dat ik een ervaren Brow Styliste ben. Ik heb verschillende trainingen gevolgd in wenkbrauw technieken zoals de HD brow sculpting in Londen, Brow Styling op de Anastasia BeverlyHills manier, Henna Brows, Brow mapping en tot slot de DAA Ombre Powder Brows techniek van de Browmaster Rusen in Denhaag. Ook heb ik voor de Powder Brows een masterclass gevolgd bij MP Brows.

 

Ik heb echt mijn passie gevonden in het zetten van PMU. Hierdoor ben ik sinds juni 2020 ook begonnen met de Lip Blush behandeling. Dit vind ik een prachtige en natuurlijke techniek. Ik blijf mijzelf uitdagen met nieuwe trainingen om de kwaliteit van mijn werk zo hoog mogelijk te houden.


Certificaten

* One by One techniek - PE
* Russian Volume - internationaal getraind door 'lash experts'  Nataliya Morozova uit Rusland en Anastasia Gutsaliuk uit Oekraïne. 

* Russian Volume online training van London Lash Pro.
* Lash Volume Lifting - Elleebana
* Brows - Anastasia Beverly Hills & Ultimate Brow in Londen

* Henna Brows - Mrs Highbrow Amsterdam

* Brow Mapping perfectie masterclass - BrowTycoon

* Ombre / Powder Brows - Dutch Art Avenue Academy

* Ombre /Powder Brows masterclass - MP Brows 

* Lip Blush - MP Brows

* Lip Blush online training - Tess Tattoo

Awards 🏆

Won 4th place- Lash Worldcup 2018 

Category Expert Classic one by one

 

Won 3th place - Benelux Brow Contest 2019 

Category Expert Ombre Brows

Trainster

Al vijf jaar ervaring in het geven van trainingen door heel Nederland. Ik heb honderden cursisten opgeleid toen ik werkzaam was bij een andere salon en geef ik nu namens mijn eigen Mariah Isabel Academy privé trainingen in wenkbrauwen.