Over ons

Het begin..

Tijdens de Miss Nederland verkiezing in 2011, waar ik als Miss Utrecht aan mee mocht doen, kreeg ik mijn eerste set wimperextensions.

Het was toen nog vrij onbekend, maar ik was meteen verkocht. Het werd voor mij echt een musthave, zoals het nu ook voor vele andere vrouwen een musthave is. Mijn interesse groeide met de tijd en in 2013 besloot ik om een cursus te volgen voor het zelf zetten van wimperextensions. Daarna ben ik begonnen, naast mijn full-time baan, om in de avond uren andere meiden van wimperextensions te voorzien. Ervaring opdoen met het zetten en het contact met de meiden gaf mij heel veel voldoening.

Na een aantal maanden kreeg ik een kans om full time aan de slag te gaan, dus heb ik de afgelopen 3 jaar full time ervaring opgedaan als wimper / brow styliste en het geven van trainingen bij Perfect Eyelash. Sinds 1 juli 2017 ben ik mijn droom achterna gegaan. Ik ben gestart met mijn eigen salon onder mijn eigen naam; Mariah Isabel in Veenendaal.

 

Al 5 jaar ben ik een ervaren Brow Styliste. Ik heb trainingen gevolgd in verschillende wenkbrauw technieken zoals de HD brow sculpting in Londen, Brow Styling op de Anastasia BeverlyHills manier, Henna Brows, Brow mapping en tot slot de DAA Ombre Powder Brows techniek van de Browmaster Rusen in Denhaag. Ook heb ik voor de Powder Brows een masterclass gevolgd.

 

Als ervaren wimperstyliste beheers ik de ‘One by One’ techniek en ‘ Russian Volume’ techniek op Master niveau! Op dit niveau volg ik cursussen en doe ik mee aan verschillende internationale battles, zo blijf ik mijzelf uitdagen om de kwaliteit van mijn werk zo hoog mogelijk te houden.

 


Lieke - Junior Lash & Brow stylist

 

"Ik vind het super leuk om vrouwen een mooi resultaat te geven en met een fijn, ontspannend gevoel naar huis te laten gaan." 

 

Ze heeft haar opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en is vanaf september gestart met haar 'Allround' specialisatie.

Door haar brede interesse in de beauty branche is ze zich ook gaan verdiepen in de wimper en wenkbrauw behandelingen.

Lieke is opgeleid door Mariah in het zetten van One by One wimperextensions en als Brow Styliste. Ook is ze een ware pro in de wimperlift behandelingen!  

Het afgelopen jaar heeft ze door haar vakkundigheid, perfectionisme en ervaring vele klanten blij gemaakt. Ook is ze erg klantvriendelijk en kun je heerlijk ontspannen bij haar in de stoel!

Certificaten

* One by One techniek - Perfect Eyelash
* Russian Volume - internationaal getraind door 'lash experts'  Nataliya Morozova uit Rusland en Anastasia Gutsaliuk uit Oekraïne. 

* Russian Volume online training van London Lash Pro.
* Lash Volume Lifting - Elleebana
* Brows - Anastasia Beverly Hills & Ultimate Brow in Londen

* Henna Brows - Mrs Highbrow Amsterdam

* Brow Mapping perfectie masterclass - BrowTycoon

* Ombre / Powder Brows - Dutch Art Avenue Academy

* Ombre /Powder Brows masterclass - MP Brows 

Awards 🏆

Won 4th place- Lash Worldcup 2018 

Category Expert Classic one by one

 

Won 3th place - Benelux Brow Contest 2019 

Category Expert Ombre Brows

Trainster

Al vijf jaar ervaring in het geven van trainingen door heel Nederland. Ik heb honderden cursisten opgeleid toen ik werkzaam was bij Perfect Eyelash en geef ik nu namens mijn eigen Mariah Isabel Academy privé trainingen.