One by One techniek

Het plaatsen van wimperextensions wordt gedaan bij vrouwen van alle leeftijden! Met deze techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje een extension geplaatst. De extensions zijn perfect nagebootst en heeft een hele natuurlijke uitstraling. De wimpers worden bevestigd met een speciale bonder, zonder formaldehyde, wat absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimperharen. Ook voel je de wimpers niet zitten omdat ze praktisch gewichtloos zijn. 

De bonder heeft een hechtingsduur van 6 tot 8 weken, zolang kan het ook duren tot de laatste extension uitvalt. De extensions groeien mee met de eigen natuurlijke groei cyclus wat bij elke klant kan verschillen door meerdere factoren. Hierdoor komen de meeste klanten in de derde week terug om de wimpers weer mooi bij te vullen. 

Per oog worden er ongeveer 100 a 120 extensions geplaatst, op elke natuurlijke wimper een extension. De behandelingsduur is hierdoor twee uur voor een nieuwe set One by One en een uur voor een bijvul afspraak. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten. 

Onder de resultaat foto's kan je jezelf alvast inlezen waar je allemaal uit kunt kiezen: 

Krul

De krul heeft te maken met het zij aanzicht maar ook zeker met je oogvorm. 
Je kunt kiezen tussen:

  • C Krul ( Natuurlijke look, diepliggende ogen, aziatische ogen )
  • D Krul ( Meest gekozen krul, Liftend effect )

Dikte / Lengte

Welke dikte gebruikt wordt is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimperharen en hoe aanwezig je de wimpers wilt hebben.
Je kunt kiezen tussen:

  • 0,10 dikte ( Slechte conditie wimpers, extreem natuurlijke look, mannen )
  • 0,15 dikte ( Normale conditie wimpers, natuurlijke look, meest gekozen dikte )
  • 0,18 dikte ( Goede conditie wimpers, volle look ) 

Voor het mooiste resultaat wordt er max 3mm langer gezet dan je eigen wimpers. Er worden minimaal 4 verschillende lengtes gebruikt per oog tussen lengte 7mm en 14mm. 

Soort haartjes

Je kunt kiezen tussen twee soorten wimperextensions. Beide zijn van synthetisch materiaal met een coating. Ze zijn diep zwart van kleur en voelen erg zacht aan. 

Je kunt kiezen tussen:

  • Silk ( Zijde zachte haartjes, diepzwart van kleur, met een subtiele glans.
  • Cashmere / Flat (Deze haartjes zijn platter aan de onderkant waardoor het gewicht zich verdeeld en beter blijft hechten aan de natuurlijke wimper. De haartjes glanzen wel iets meer en wordt ook wel gezien als een ' upgrade' wimper. Hierdoor wordt er €5,- meerprijs gevraagd per nieuwe set en €2,50,- per bijvul.