Russian Volume techniek

Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de Russian Volume techniek. Het wordt ook wel '2D - 6D techniek' of '3D wimperextensions' genoemd.

Bij deze techniek kunnen er 2 tot 6 haartjes, als een waaiertje met de hand gemaakt, aan één natuurlijke wimper worden bevestigd waardoor je nog meer volume creëert. Dit is niet vergelijkbaar met de ouderwetse voor gemaakte plukjes van vroeger! 

Hierbij worden super dunne en zachte wimperextensions gebruikt waardoor het niet zwaar en schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

Deze techniek gaat van 2D (200 wimperextensions) tot 6D (600 wimperextensions) per oog.

Uiteraard zal er altijd worden gekeken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid ze kunnen dragen.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer drie uur. Een bijvul afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. 

Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten. 

Onder de resultaat foto's kan je jezelf alvast inlezen waar je allemaal uit kunt kiezen: 

Krul

De krul heeft te maken met het zij aanzicht maar ook zeker met je oogvorm. 
Je kunt kiezen tussen:

  • C Krul ( Natuurlijke look, diepliggende ogen, aziatische ogen )
  • CC Krul (Zit tussen de C en D krul in, wordt ook meestal gemengd met twee krullen in een set.
  • D Krul ( Meest gekozen krul, Liftend effect )

Dikte / Lengte

Welke dikte gebruikt wordt is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimperharen en hoe aanwezig je de wimpers wilt hebben.
Je kunt kiezen tussen:

  • 0.05 dikte ( Voor mega volume, max 6D )
  • 0.06 dikte ( Voor gemiddelde volume, max 5D )
  • 0.07 dikte ( Gemiddelde volume, 3D/4D  )
  • 0.10 dikte ( Light Volume, 2D )

Voor het mooiste resultaat wordt er max 3mm langer gezet dan je eigen wimpers. Er worden minimaal 4 verschillende lengtes gebruikt per oog tussen lengte 7mm en 14mm. 

Kleur

Wist je al dat extensions in alle kleuren bestaan?! De meest gangbare kleur is uiteraard zwart maar bruin is ook heel erg mooi. Op de resultaat foto hierboven zijn de wimpers in het donkerbruin te zien. Vooral bij rossig en lichtblond haar een aanrader voor een zachtere uitstraling.